• home
 • video
 • pas verschenen

  Bostock kiest voor nieuw avontuur in Franse tweede klasse

  Bostock tekende een contract voor 2 seizoenen bij Lens.

  John Bostock verlaat OH Leuven en zet zijn carrière verder bij Lens. Bostock tekende een contract voor twee seizoenen in de Noord-Franse stad. "Toen ik het trainingscentrum, de club en het stadion zag, was mijn beslissing genomen."

  Het vertrek van Bostock bij OH Leuven is geen grote verrassing. Met OHL kon Bostock vorig seizoen de degradatie niet afwenden. Verschillende clubs toonden interesse. Bostock koos uiteindelijk voor Lens.

  "Ik had ook de mogelijkheid om terug te keren naar Engeland of om in België te blijven. Het was een belangrijke beslissing", zegt Bostock op de site van Lens. "Frankrijk wordt een nieuwe ervaring. Ik denk dat het tekenen bij Lens een vooruitgang is voor mij. Ik wil een belangrijke rol spelen."

  "Voor ik hier kwam, was ik nog aan het nadenken over mijn toekomst. Maar toen ik het trainingscentrum, de club en het stadion zag, was mijn beslissing genomen. Rudy Riou (ploegmaat bij OHL) heeft me verteld over de club en zijn ambities."

  Bostock verlaat OHL na twee seizoenen waarin hij 58 wedstrijden speelde en 20 keer scoorde. OHL plukte hem zelf weg bij Antwerp in augustus 2014.

  Bostock neemt afscheid van OH Leuven: