• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico verwelkomt Kroatisch international Vrsaljko

  Vrsjalko speelde op het EK in het groepsduel tegen Spanje.

  Sime Vrsaljko speelt vanaf volgend seizoen bij Atletico Madrid. De Kroatische rechtsachter komt over van Sassuolo en tekende een contract voor vijf seizoenen.

  Vrsaljko strandde met Kroatië in de achtste finales van het EK, maar kan zich nu troosten met een mooie transfer naar de club waar ook Rode Duivel Yannick Carrasco zijn boterham verdient.

  "Vrsaljko is een speler met een grote toekomst voor zich. Hij heeft zijn kwaliteiten al laten zien in de hoog aangeschreven Serie A", liet de sportief manager van Atletico optekenen. "Bovendien is hij een veelzijdige speler, we kunnen hem zowel op links als op rechts gebruiken."

  Sime Vrsaljko begon zijn voetbalcarrière bij het Kroatische Dinamo Zagreb, dat hem in eerste instantie uitleende aan stadsgenoot Lokomotiva. In 2013 verliet Vrsaljko zijn vaderland voor een Italiaans avontuur. Na een seizoen bij Genoa in de Serie A ging de rechtsback aan de slag bij reeksgenoot Sassuolo.