• home
 • video
 • pas verschenen

  "Volgens Kroos ging mijn EK maar drie matchen duren", lacht Bale

  Zien Gareth Bale (m) en Toni Kroos (r) mekaar in de EK-finale?

  Bij Real Madrid hebben de ploegmaats van Gareth Bale vaak gelachen om Wales. Nu heeft hij zijn revanche beet. In de halve finales staat Bale met Wales tegenover het Portugal van Ronaldo en Pepe. In de finale kan hij Kroos en de Mannschaft tegen het lijf lopen.

  In de kleedkamer van Real zal het even afgelopen zijn met lachen met Wales.

  "Ik herinner me Toni Kroos nog. Hij zei me dat we maar drie matchen zouden spelen op het EK. Het zou leuk zijn als ik hem nu in de finale ontmoet", grijnst Gareth Bale.

  "Ze hebben de laatste jaren goed gelachen met Wales. Ik heb heel wat moeten verdragen, zeker toen we nog matchen verloren en 100e stonden op de wereldranglijst. Toen had ik negen weken vakantie in plaats van twee."