• home
 • video
 • pas verschenen

  Rijsel stalt Baptiste Guillaume jaartje bij Straatsburg

  Guillaume speelt sinds vorige zomer bij Rijsel.

  Aanvaller Baptiste Guillaume wordt door Rijsel een seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Straatsburg. Guillaume kon afgelopen seizoen geen enkele keer scoren voor Rijsel.

  De 21-jarige spits tekende vorige zomer een contract voor vijf seizoenen bij Lille. Hij kwam over van Lens. Guillaume kon zich in zijn eerste seizoen bij Rijsel moeilijk doorzetten en kwam in de Ligue 1 niet verder dan tien wedstrijden, waarin hij geen enkele keer kon scoren.

  Bij Straatsburg mag de belofteninternational het opnieuw proberen op een lager niveau. Straatsburg is een nieuwkomer in de Franse tweede klasse, vorig seizoen werd de club uit de Elzas kampioen in de derde afdeling.