• home
 • video
 • pas verschenen

  Engelse verdediger Smalling tijdens vakantie afgevoerd naar ziekenhuis

  Smalling werd afgevoerd, maar had nog energie om een truitje te signeren

  Alweer pech voor de Engelse verdediger Chris Smalling. De man van Manchester United trok naar het Indonesische Bali om er de pijnlijke EK-uitschakeling tegen IJsland te vergeten, maar ook daar ging het mis.

  Volgens een bericht op de website van United liep de 26-jarige Brit tijdens zijn vakantie een voedselvergiftiging op. Hij verloor daardoor het bewustzijn en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

  De Premier League-club maakt op die manier een einde aan de speculaties. De wildste verhalen deden immers de ronde nadat er op Twitter een foto viraal gegaan was waarop te zien was hoe Smalling -  stevig ingepakt - naar het ziekenhuis werd gebracht. "Maar alles gaat goed met Chris", stelde Manchester United de fans snel gerust.