Ga naar de inhoud

meest recent

      Club Brugge verwelkomt Tomas Pina

       ma 4 juli 2016 17:40
      Met Pina haalt Club zijn belangrijkste doelwit binnen.
      De Spaanse middenvelder Tomas Pina ruilt Villarreal voor Club Brugge. "Hij was ons transferdoelwit nummer 1", klinkt het. Als bij de medische testen geen problemen opduiken, zal de 28-jarige Pina voor vier jaar tekenen bij de Belgische kampioen.

      Pina is een centrale middenvelder. "Hij is technisch vaardig en heeft al heel wat ervaring. Hij was ons belangrijkste transferdoelwit", geeft Club mee.

      Pina speelde de voorbije drie seizoenen bij Villarreal, waarmee hij afgelopen seizoen de halve finales van de Europa League haalde. In Spanje werd Villarreal vorig seizoen vierde.

      "We hebben een princiepsakkoord met Villarreal over de overgang van Pina. Na de medische testen tekent hij voor vier jaar bij ons."

      Club ziet in Pina wellicht een alternatief en de perfecte opvolger voor Timmy Simons. Die wordt 40 in december en heeft ook de eeuwige jeugd niet in handen.

      In de halve finales van de Europa League botste Villarreal op Liverpool. Op de video hieronder testte Pina Mignolet eens.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.