• home
 • video
 • pas verschenen

  Bale traint individueel (maar is niet geblesseerd)

  Gareth Bale is blessurevrij en klaar om Wales voorbij Portugal te loodsen.

  Woensdagavond neemt Wales het in de halve finales van Euro 2016 op tegen Portugal. Sterspeler Gareth Bale trainde vandaag individueel, maar is zeker speelklaar. De confrontatie tussen Bale en Cristiano Ronaldo, de twee vedetten van Real Madrid, komt dus niet in het gevaar.

  Woensdagavond kan Wales geschiedenis schrijven door in de halve finales van Euro 2016 Portugal te verslaan en zo voor het eerst de finale van een groot toernooi te bereiken.

  De Welshmen rekenen daarvoor in de eerste plaats op Gareth Bale. De absolute topspeler van de ploeg trainde vandaag alleen, maar is niet geblesseerd. Zo liet de woordvoeder van de Welshe voetbalbond weten. De clash tussen Bale en Cristiano Ronaldo, de twee sterspelers van Real Madrid, komt dus niet in gevaar.

  Dinsdagavond traint de selectie nog een laatste keer in Dinard, alvorens op het vliegtuig richting Lyon te stappen, waar het de Portugezen in het Stade des Lumières in de ogen kijkt.

  Geen Ramsey en Davies bij Wales, Pepe ontbreekt op training bij Portugal

  Wales kan voor zijn wedstrijd tegen Portugal rekenen op de flitsen van Bale, maar zal de klus wel moeten klaren zonder spelmaker Aaron Ramsey en verdediger Ben Davies. Die kregen in de kwartfinale tegen de Rode Duivels allebei een tweede gele kaart en zijn geschorst.

  Tegenstander Portugal oefende vandaag dan weer zonder centrale verdediger Pepe. De 33-jarige ploegmaat van Bale en Ronaldo bleef uit voorzorg binnen, maar wordt wel in de basis verwacht.