• home
 • video
 • pas verschenen

  Meunier zet handtekening onder contract tot 2020 bij PSG

  Maunier staat te blinken met zijn nieuwe shirt.

  Thomas Meunier verlaat landskampioen Club Brugge en trekt naar de Franse kampioen PSG. Dat werd vandaag officieel aangekondigd door zijn nieuwe club. Hij tekende een contract tot 2020 in Parijs.

  De Rode Duivels schopten het niet tot in het Parc des Princes, maar Thomas Meunier zal er binnenkort wel in actie komen. De verdediger wacht een nieuw avontuur bij PSG.

  "Ik ben bijzonder vereerd dat PSG mij gekozen heeft", zegt de 24-jarige verdediger. "Ik heb hier getekend omdat ik mezelf wil blijven verbeteren. Ik wil ervaring opdoen op het hoogste niveau en ik wil titels winnen."

  Meunier gaat in Parijs een verbintenis aan tot 2020. Over de transfersom is niets bekend. De Belg is na Ben Arfa en Krychowiak al de derde speler die deze zomer naar PSG verhuist.

  Meunier trekt de deur bij Club Brugge na vijf seizoenen dus achter zich dicht. "Ik ben trots dat ik in het rijtje met Club-spelers kom dat naar een grote club verhuist. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd in Brugge."

  Club-manager Vincent Mannaert gunt Meunier zijn transfer. "Hij verdient dit. Wie weet komen we elkaar volgend seizoen tegen in de Champions League."

  Meunier trekt naar de Franse competitie: