• home
 • video
 • pas verschenen

  Woede-uitbarsting komt Williams en Troicki duur te staan

  Het racket van Serena Williams moest het ontgelden.

  Serena Williams en Viktor Troicki hebben zich niet van hun beste kant laten zien op Wimbledon. Williams vernielde haar tennisracket en wierp het richting een cameraman. Troicki trakteerde de scheidsrechter op een scheldtirade. Het leverde hen allebei een boete van 10.000 dollar op.

  Serena Williams verliest beheersing

  Serena Williams had het gisteren niet onder de markt tegen Christina McHale. Ze verloor de eerste set na een spannende tiebreak en dat zorgde voor veel frustratie bij de titelverdedigster.

  Williams sloeg haar racket meermaals tegen de grond en wierp het dan richting een cameraman. De organisatie kon niet lachen met het "onsportieve" gedrag en gaf haar een boete van 10.000 dollar.

  Troicki scheldt scheidsrechter de huid vol

  Ook Viktor Troicki had moeite om zich te beheersen. De Serviër was het oneens met een beslissing van de umpire en barstte uit in een scheldtirade. "Je bent verschrikkelijk, de slechtste scheidsrechter ooit." Ook Troicki moet een boete van 10.000 dollar betalen.

  Watson krijgt zwaarste boete

  De hoofdprijs gaat echter naar Heather Watson. Ze kon de uitschakeling in de eerste ronde tegen de Duitse Annika Beck maar moeilijk verkroppen en keilde haar racket tegen het gras. Het levert haar een boete van 12.000 dollar op.