• home
 • video
 • pas verschenen

  Oef, de microfoon van Ronaldo is terecht

  Dit is de beruchte microfoon van Cristiano Ronaldo.

  Weet u nog, Cristiano Ronaldo die een microfoon van een opdringerige reporter in de vijver gooide? Een duiker heeft hem twee weken later opgevist. De microfoon gaat nu onder de hamer voor het goede doel.

  Au revoir micro

  Portugal staat in de halve finales, maar ei zo na lag het team al na de eerste ronde uit het toernooi. Voor de laatste groepswedstrijd (tegen Hongarije) lag er veel druk op de schouders van sterspeler Cristiano Ronaldo. Toen een reporter hem 's ochtends iets wou vragen, gooide hij de microfoon de vijver in.

  Bonjour micro

  Twee weken later heeft de televisiezender zijn microfoon terug. Een duiker viste het ding met de rode bol uit de vijver naast het hotel. De microfoon wordt nu bij opbod verkocht. De opbrengst gaat naar een ziekenhuis in Funchal, de geboorteplaats van... Cristiano Ronaldo.