• home
 • video
 • pas verschenen

  Mkhitaryan krijgt zijn zin en trekt naar Manchester United

  Mkhitaryan mag zich nu bewijzen onder José Mourinho.

  Henrikh Mkhitaryan verlaat Borussia Dortmund. De middenvelder verhuist naar de Premier League. "Manchester United heeft ons een onweerstaanbaar aanbod gedaan."

  De transfer van Henrikh Mkhitaryan hing al een tijdje in de lucht en nu heeft Borussia Dortmund het vertrek van de Armeense middenvelder zelf bevestigd. Mkhitaryan wordt de derde aanwinst van trainer José Mourinho bij Manchester United.

  "Na intensieve gesprekken hebben we de wens van de speler gerespecteerd", staat op de website van Dortmund te lezen. "United heeft ons een enorm waardevol aanbod gedaan. Hadden we het afgeslagen dan was de speler in 2017 transfervrij vertrokken."

  Details over de transfer heeft de Duitse club niet gegeven.