• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "Staan allemaal nog achter de coach"

  Hazard kon Wales ook niet ontwrichten.

  Video player inladen ...
  0 / 0

  Hazard kon Wales ook niet ontwrichten.

  Video player inladen ...
  Kapitein Eden Hazard was zijn bondscoach niet afvallig meteen na de nederlaag tegen Wales. "We moeten samen blijven werken, over 2 jaar is het WK ons volgende doel", zegt hij.

  Eden Hazard had zich veel meer voorgesteld van zijn terugkeer naar Rijsel, waar het voor hem allemaal begon. "Dit is een ontgoocheling. We wilden beter doen en hadden het potentieel."

  "De honger was er nochtans bij ons en in een fantastisch stadion legden we 20 heel goeie minuten op de mat. Maar na onze goal laten we ons inzakken. Misschien wilden we de 1-0 vasthouden en zagen we ons zo in de halve finales.”

  “We zijn heel teleurgesteld, maar het leven eindigt niet. We moeten blijven voortwerken met deze generatie. Over twee jaar is het weer een WK en dat is ons volgende doel.”

  “Iedereen zag ons al in de finale, maar andere ploegen hebben ook potentieel. Zulke matchen worden beslist op details en wij maakten enkele foutjes achterin.”

  Verdeelt Wilmots de groep? “Nee, we staan nog altijd allemaal achter de coach, dat deden we altijd al. We hebben mooie jaren samen beleefd en dit is nu een slechte dag, maar we blijven hem steunen.”