• home
 • video
 • pas verschenen

  UEFA: "Verlaten aftrap niet door Eurotunnel-problemen"

  Radeloze Wales-fans raken wellicht niet op tijd in Rijsel.

  Wellicht zullen niet alle fans van Wales vanavond op tijd in Rijsel raken. De treinen in de Eurotunnel hebben drie uur vertraging en heel wat fans zijn gestrand. De UEFA zal het startuur van de kwartfinale tussen België en Wales trouwens niet aanpassen.

  Technische problemen gijzelen de passagiers die vandaag door de Eurotunnel wilden en willen reizen. De treinen hadden vertragingen van 3 tot 5 uur.

  Dat was een streep door de rekening van de fans van Waes die op weg waren naar Rijsel voor de kwartfinale tegen de Belgen.

  Online verschijnen verschillende verhalen van fans die grof geld bieden voor een vroegere trein. Ook de organisatie krijgt natuurlijk een veeg uit de pan. "Het is hier chaotisch"

  De UEFA is trouwens op de hoogte van de problemen, maar de match van vanavond verlaten is geen optie. "We zijn op de hoogte van de problemen met de Eurotunnel."

  "Het ziet er wel naar uit dat de grote meerderheid van fans met tickets voor de match op tijd zullen zijn. De aftrap blijft dan ook gepland om 21u."