• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV haalt Togolese international Dakonam

  Dakonam moet de verdediging van STVV versterken met zijn polyvalentie.

  Sint-Truiden heeft opnieuw een versterking voor volgend seizoen beet. De eersteklasser maakte op de clubwebsite de komst van Djené Dakonam bekend. De Togolese verdediger tekende op Stayen een contract voor vier jaar.

  Djené Dakonam (24) speelde de vorige twee seizoenen voor de Spaanse tweedeklasser Alcorcon. De Togolees speelde als polyvante verdediger een sterk seizoen en wekte interesse bij diverse clubs uit de Primera Division.

  Dakonam ging niet op deze interesse in, maar koos opvallend genoeg voor een avontuur bij Sint-Truiden. De linksvoetige verdediger kan overal in de verdediging aan de bak en speelt ook voor de nationale ploeg van Togo.

  De 22-voudige international legde in een filmpje op de website van STVV zelf zijn kwaliteiten uit. "Ik ben polyvalent en vooral snel, bovendien kan ik ook goed anticiperen op de tegenstander. Met die kwaliteiten hoop ik de ploeg heel wat bij te brengen."