• home
 • video
 • pas verschenen

  Pato en Demichelis worden bedankt voor bewezen diensten

  Demichelis moet City na drie seizoenen verlaten.

  Manchester City heeft afscheid genomen van Martin Demichelis. Bij Chelsea zitten Alexandre Pato en Radamel Falcao in hetzelfde schuitje.

  Falcao had zijn terugkeer naar Monaco, waarvan Chelsea hem huurde, eerder al bevestigd op zijn Instagram-account. Ook het einde van de samenwerking met Pato is geen verrassing. Pato werd sinds januari gehuurd van Corinthians, maar kwam maar twee keer in actie voor Chelsea.

  Ook voor Marco Amelia is het verhaal bij The Blues afgelopen. De Italiaanse doelman tekende in oktober als vrije speler een contract op Stamford Bridge om de geblesseerde Thibaut Courtois te vervangen, maar speelde geen minuut in de Britse hoofdstad.

  Manchester City neemt op zijn beurt afscheid van Martin Demichelis. De Argentijnse centrale verdediger speelde drie seizoenen in Engeland, vaak naast Vincent Kompany. Op zijn 35e krijgt hij geen nieuw contract.