• home
 • video
 • pas verschenen

  Paris Saint-Germain strikt Ben Arfa

  Ben Arfa was in het verleden ook actief bij Marseille.

  Hatem Ben Arfa (29) verlaat Nice en gaat per direct voetballen voor Paris Saint-Germain. De Parijse miljoenenclub neemt de Franse dribbelkont met Tunesische roots transfervrij over. Ben Arfa ondertekent een contract van twee jaar aan de boorden van de Seine.

  Ben Arfa maakte afgelopen seizoen het mooie weer bij Nice. De flankaanvaller was met 17 doelpunten en 6 assists een van de kleurrijke figuren in de goede prestaties van de club. Aangezien het contract van de Fransman afliep, was er uiteraard heel wat interesse.

  Met deze overstap keert Ben Arfa terug naar de stad waar hij als kind opgroeide. "Een contract ondertekenen bij PSG is voor mij een heel speciaal en mooi moment. Het is dan ook een kinderdroom die uitkomt", vertelde de aanvaller zelf op de clubwebsite.