• home
 • video
 • pas verschenen

  Stad Buenos Aires hoopt Messi met standbeeld te overtuigen international te blijven

  Dit standbeeld moet Messi overtuigen international te blijven.

  De Argentijnse hoofdstad Buenos Aires wil sterspeler Lionel Messi alsnog overtuigen international te blijven. Een nieuw onthuld standbeeld moet daarbij helpen. "Met dit eerbetoon willen we je vragen ons niet te verlaten als international", sprak de burgemeester Horacio Rodríguez Larreta.

  "Je bent de grootste, zonder twijfel de beste voetballer van de wereld. We hebben je nodig om het WK in Rusland te bereiken", ging Rodriguez Larreta verder.

  De burgemeester riep het toegestroomde publiek ook op foto's te nemen van het standbeeld en die te delen op sociale media. "Neem een foto van het standbeeld van 'Leo' en deel het. Misschien kunnen we hem op die manier overtuigen international te blijven."