• home
 • video
 • pas verschenen

  Remacle gaat voortaan dribbelen voor Antwerp

  Remacle verruilt het shirt van OHL voor dat van Antwerp.

  Jordan Remacle gaat volgend seizoen aan de slag bij Antwerp. De club uit eerste klasse B neemt de 29-jarige flankaanvaller over van Oud-Heverlee Leuven. Het was Remacle zelf die het nieuws bekendmaakte met een foto op Twitter.

  Jordan Remacle was vorig jaar een van de lichtpuntjes bij OH Leuven. Toch kon de aanvaller uit Verviers met slechts twee doelpunten in 26 wedstrijden niet verhinderen dat zijn club degradeerde uit de eerste klasse.

  Remacle zoekt nu andere oorden op en vindt een nieuwe uitdaging in de eerste klasse B. De dribbelkont gaat er aan de slag bij Antwerp en hoopt met het stamnummer 1 opnieuw de promotie naar de Jupiler Pro League af te dwingen.

  De aanvaller postte het nieuws van zijn transfer vandaag zelf op Twitter. Voor Antwerp is het al de tweede versterking in het aanvallende compartiment, nadat eerder deze week ook al Stephen Buyl van Zulte Waregem overkwam.