• home
 • video
 • pas verschenen

  Paul Allaerts krijgt de dagelijkse leiding in handen bij Moeskroen

  Paul Allaerts stapte begin deze maand op bij de KBVB.

  Drie weken na zijn vertrek bij de Voetbalbond heeft Paul Allaerts een nieuwe uitdaging gevonden in Henegouwen. De oud-scheidsrechter wordt algemeen directeur bij Moeskroen. Ook de voorzitterssjerp verandert van schouder.

  Paul Allaerts legde begin deze maand zijn functie bij de KBVB neer, nadat zijn takenpakket van technisch directeur het voorbije jaar gereduceerd was tot Directeur Arbitrage.

  Bij Moeskroen wordt Allaerts als algemeen directeur bevoegd voor de dagelijkse leiding. Op de clubwebsite uit Allaerts zijn intenties: "Met zijn rijke voetbalgeschiedenis en trouwe supporters moet Moeskroen een belangrijke rol spelen in het Belgische voetbal."

  "Ik ben verheugd dat ik deel kan uitmaken van dit langetermijnproject en dat ik mijn hulp kan bieden. Ik wil meehelpen om voor de verrassing in de Jupiler Pro League te zorgen en om het befaamde opleidingscentrum nog verder te ontwikkelen."

  Ondernemer Patrick Declerck is de nieuwe voorzitter

  Ook de voorzittersstoel van Moeskroen wordt komend seizoen door iemand anders warm gehouden. De 61-jarige ondernemer Patrick Declerck volgt Edward Van Daele op, die erevoorzitter wordt.

  Declerck liet al verstaan dat hij met Moeskroen op een plaats in de middenmoot mikt en het toeschouwersaantal hoopt te verdubbelen tot 6.000.

  Voorzitter Patrick Declerck en algemeen directeur Paul Allaerts: