• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar blijft vijf jaar langer bij Barcelona

  Neymar streek in 2013 neer bij Barcelona.

  Barcelona heeft een einde gemaakt aan de speculatie over de toekomst van superster Neymar. De 24-jarige Braziliaan heeft bevestigd dat hij ook de komende vijf jaar bij Barcelona blijft. "Ik ben heel blij dat ik deze droom mag blijven leven", liet Neymar weten op Twitter.

  Neymar, een jeugdproduct van de Braziliaanse topclub Santos, streek in 2013 neer bij Barcelona en won in drie seizoenen bij de Catalaanse topclub zowat alles wat er te winnen valt.

  Hij werd met Barcelona twee keer Spaans kampioen, pakte twee keer de Spaanse beker en won in 2015 de Champions League. In 141 wedstrijden scoorde hij 85 doelpunten.

  De Braziliaan die met 46 doelpunten in 70 wedstrijden ook de huidige topschutter is van zijn land werd de laatste tijd met heel wat buitenlandse topclubs in verband gebracht.

  Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu liet vandaag weten dat Neymar een nieuw vijfjarig contract zou tekenen bij Barcelona. Niet veel later zorgde Neymar zelf voor de bevestiging daarvan op sociale media.

  "Ik ben heel blij dat ik bij Barcelona kan blijven en verder mijn droom kan blijven leven. Leve Barça. Leve Catalonië", liet hij optekenen op Twitter.

  Neymar is in de wolken met de nieuwe verbintenis: