• home
 • video
 • pas verschenen

  Kassai fluit topper Duitsland-Italië

  Kassai floot eerder al de openingswedstrijd op dit EK.

  De Hongaarse topscheidsrechter Viktor Kassai is door de UEFA aangeduid om zaterdag de topper in de kwartfinales, Duitsland-Italië, te fluiten. Kassai floot eerder dit toernooi onder meer al de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië.

  Kassai floot op dit EK al twee wedstrijden. Naast de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië (2-1) was dit het duel tegen Italië en Zweden (1-0). De Hongaar fluit dus zaterdag voor de tweede keer de Squadra Azzurra.

  In Duitsland beschouwen ze de aanstelling van Kassai als een slecht voorteken, want zes jaar geleden op het WK in Zuid-Afrika was de Hongaar de referee toen de Mannschaft er in de halve finales met 0-1 uit ging tegen de latere wereldkampioen Spanje.

  Vanavond is de Duitser Felix Brych de ref in Polen-Portugal. De Sloveen Damir Skomina fluit morgenavond België tegen Wales. Voor de partij tussen Frankrijk en IJsland op zondag is nog geen scheidsrechter aangeduid.