• home
 • video
 • pas verschenen

  Dejaegere: "Sels wil Newcastle naar Premier League loodsen"

  Matz Sels hoopt om snel in de Premier League te kunnen spelen.

  Brecht Dejaegere vindt de transfer van Matz Sels naar Newcastle United verdiend. "Hij wil de lat altijd hoger en hoger leggen. Ik ben zeker dat hij zal slagen in Engeland."

  Matz Sels verlaat AA Gent voor een avontuur bij Newcastle United in de Engelse Championship. "Ik heb hem meteen een berichtje gestuurd om hem te feliciteren. Hij verdient het. Hij wil de lat altijd hoger en hoger leggen", zei Brecht Dejaegere in Panenka!.

  "Hij degradeert zichzelf toch", vroeg Jan Mulder zich af. "Daar voetballen ze soms al niet zo goed in de Premier League, dus wat zal dat geven in de tweede klasse?"

  "Ik denk dat het niveau niet te onderschatten is", reageert Dejaegere. De drang van Newcastle om zo snel mogelijk terug te keren naar de Premier League was een belangrijke overtuiging voor Matz. Hij is heel ambitieus en wil daar echt slagen."

  Dat hij vier keer meer zal verdienen dan bij Gent zal ook wel hebben meegespeeld volgens Mulder. "Ik vind het zowel sportief als financieel een stap vooruit", besluit Dejaegere.