• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge stalt Leandro Pereira seizoen bij ex-club Palmeiras

  Leandro Pereira kon geen potten breken in zijn eerste seizoen bij Club.

  Leandro Pereira laat de Belgische competitie even voor wat hij is en trekt op uitleenbasis naar zijn ex-club SE Palmeiras. Club Brugge kaapte de Braziliaanse spits, die geen basisplaats kon afdwingen, daar vorige zomer weg.

  Pereira heeft bij Club Brugge nog een contract van twee jaar met optie op een extra jaar. Pereira had zijn aandeel in de titel: hij deed mee in 22 competitiewedstrijden, scoren deed hij echter niet. Hij speelde één bekerduel en zes Europa League-wedstrijden. Ook daarin bleef zijn teller op nul staan.

  De 24-jarige Pereira werd gehaald als vervanger voor Tom De Sutter, die naar Turkije vertrokken was.