• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard stelt shirts voor nieuwe seizoen voor

  In deze shirts doet Standard een gooi naar de prijzen in 2016-2017.

  Standard heeft op een business meeting zijn shirts voor het seizoen 2016-2017 voorgesteld. De uitrusting voor thuiswedstrijden is naar goede gewoonte rood. In wedstrijden buitenshuis zal Standaard in het zwart spelen.

  Junior Edmilson was het model van dienst om de shirts voor uitwedstrijden te showen. Het donkerblauw van afgelopen seizoen wordt in 2016-2017 ingeruild voor zwarte shirts met gouden accenten.

  Bij de uitrusting voor thuismatchen is het goud verdwenen en spelen de Luikenaars in de klassieke combinatie van rood en wit. Jonathan Legear kreeg de eer de nieuwe shirt voor thuismatchen voor te stellen.Het logo van de club staat voortaan rechts in plaats van centraal. In augustus presenteert Standard nog een derde uitrusting waarmee het zijn Europese duels zal afwerken.