• home
 • video
 • pas verschenen

  Air France en de hond van Keisse bezorgen Etixx-renners kopzorgen

  Kopman Kittel was niet helemaal tevreden over de vlucht.

  De renners van Etixx-Quick Step hebben de verplaatsing naar Frankrijk gemaakt voor de start van de Tour de France. Marcel Kittel, de kopman van de ploeg, was niet helemaal tevreden. "Onze Tour start met een overvolle vlucht." Ook voor werkpaard Iljo Keisse liep de dag niet helemaal perfect.

  Voor Kittel, die in Frankrijk op zoek gaat naar ritzeges en misschien wel de groene trui, begint de Tour niet optimaal. "We beginnen de Ronde van Frankrijk met een overvolle vlucht en vergeten bagage in Rennes."

  Het antwoord van Air France liet niet lang op zich wachten. "Bedankt voor je berichtje Marcel. We zullen zo snel mogelijk iets laten weten als er nieuwe evoluties zijn. Bedankt en alvast onze excuses voor het ongemak."

  Iljo Keisse kreeg dan weer te maken met een heel ander soort "probleem". Zijn hond wilde niet weten van een vertrek richting Frankrijk en deed dan maar zijn behoefte in de volgepakte valies van de Gentenaar.

  De tweet van Kittel:

  Het antwoord van Air France:

  Ook de hond van Keisse zorgde voor problemen: