• home
 • video
 • pas verschenen

  Wales-verdediger Taylor mist concert van Beyoncé: "Jammer"

  Beyoncé treedt donderdag op in Cardiff.

  Neil Taylor zit met gemengde gevoelens na de kwalificatie van Wales voor de kwartfinales. De verdediger mist immers een concert van de Amerikaanse zangeres Beyoncé in Cardiff.

  Wales-België staat vrijdagavond op het programma, maar een dag eerder treedt Beyoncé op in het Principality Stadium in Cardiff. Wales-verdediger Neil Taylor had ook tickets, maar zal dus zijn kat moeten sturen.

  "Je zal me niet horen klagen, maar het is wel jammer. Het was eigenlijk een verjaardagscadeau voor mijn vrouw. Ik had niet stilgestaan bij de datum. En eerlijk: ik had ook niet verwacht dat ik na de achtste finales nog in Frankrijk zou zijn", lacht Taylor.

  Mist verdediger huwelijk broer?

  Chris Gunter zit met een probleem als Wales België vrijdag klopt. Een week later stapt zijn broer in het huwelijksbootje in Mexico. "Dan ben ik er via Skype wel bij", lacht de rechtsachter. "Mijn familie zal me dat niet kwalijk nemen."