• home
 • video
 • pas verschenen

  Griezmann: "Tijdens de rust gezegd dat we ons belachelijk zouden maken"

  Griezmann scoorde twee keer tegen Ierland.

  Frankrijk kwam gisteren met de schrik vrij tegen Ierland. Na de rust kon Antoine Griezmann met twee goals de scheve situatie rechtzetten, volgens de Franse vedette vooral dankzij een stevige discussie in de kleedkamer tijdens de pauze.

  Frankrijk trok gisteren na een slappe eerste helft met een 0-1-achterstand naar de kleedkamers. Tijdens het kwartiertje pauze namen de spelers geen blad voor de mond.

  "We hebben gezegd waar het op stond. Iedereen was het erover eens dat we onze borst nat moesten maken en dat we moesten tonen wie we zijn", verklapte Antoine Griezmann daags na de 2-1-zege. Griezmann ging na de rust dichter bij spits Olivier Giroud spelen en nam de twee Franse goals voor zijn rekening.

  "We hebben elkaar gezegd dat we ons met zo'n resultaat belachelijk zouden maken. En met zijn tactische ingrepen heeft de coach ons geholpen. Ik weet dat op dit EK onze eerste helft altijd slecht geweest is, maar slechter dan gisteren kon echt niet."