• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Thomas Meunier: "Een of twee dagen aan de kant, denk ik"

  Thomas Meunier sluit maandag aan bij de Rode Duivels.

  Thomas Meunier is uitgevallen in de slotmatch van Club Brugge, maar het EK lijkt niet in het gedrang te komen voor de flankverdediger. "Neen, absoluut niet", antwoordde de international na het gelijkspel tegen Oostende (2-2).

  Thomas Meunier moest vroeg in de tweede helft naar de kant met een blessure aan zijn dij. "Het is niet erg, denk ik. Ik heb gewoon een trap gekregen in duel met Rozehnal", vertelde de 24-jarige verdediger van Club Brugge.

  "Ik zal een of twee dagen aan de kant staan. Ik voel me goed. We zullen wel zien."

  Komt zijn EK in het gedrang? "Neen, absoluut niet", antwoordde Meunier. "Morgen sluit ik met keeperstrainer Erwin Lemmens aan bij de selectie in Zwitserland. "Ik kijk er erg naar uit. Ik kan niet wachten."