• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Obbi Oularé krijgt een nieuwe coach bij Watford

  Mazzarri zat na zijn ontslag bij Inter anderhalf jaar zonder job.

  De Italiaan Walter Mazzarri (ex-Inter en -Napoli) is de nieuwe manager van Watford. Ex-Bruggeling Obbi Oularé hoopt onder zijn bewind meer speelminuten te vergaren dan tijdens het afgelopen seizoen.

  De 54-jarige Mazzarri verdiende zijn strepen tot dusver enkel in eigen land. Hij schonk Napoli in 2012 de Coppa Italia en was nadien aan de slag als oefenmeester van Inter. Daar kreeg hij in zijn tweede seizoen de bons wegens de slabakkende resultaten.

  Mazzarri zat nadien anderhalf jaar met zijn vingers te draaien, tot vandaag het verlossende telefoontje van Watford kwam. Bij de nummer 13 van de Premier League volgt hij Quique Sanchez Flores op, die na overleg de fakkel doorgaf.

  Obbi Oularé probeert volgend seizoen meer speelminuten te vergaren dan in zijn eerste jaar over de plas. Dit seizoen kwam hij in twee korte invalbeurten maar tot vijf competitieminuten.

  Walter Mazzarri moet niet langer gaan stempelen: