• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Halle-Gooik sleept alle prijzen in de wacht in het Futsal

  FP Halle-Gooik tikte Charleroi tureluurs in de kampioenenmatch.

  Na de bekerwinst vorige maand heeft Futsal-ploeg Halle-Gooik zich gisteren verzekerd van zijn tweede opeenvolgende landstitel. Charleroi werd met 0-12 van het kastje naar de muur gespeeld.

  Op de voorlaatste speeldag van de Futsal-competitie kon Halle-Gooik gisteren de titel binnenrijven mits winst tegen Charleroi. De Pajotters toonden de hele match lang hun suprematie en zetten met een eclatante zege de puntjes op de i.

  Vorige maand mocht Halle-Gooik al de Beker van België in zijn bekerkast zetten en bovendien heeft de club met de Italiaan Felipe Manfroi de kersverse Gouden Schoen in zijn rangen. De tweede landstitel in de clubgeschiedenis maakt het feestje compleet.