• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ovatie voor afscheidnemende Karel D'Haene

  D'Haene krijgt nog eens applaus van het Zulte Waregem-publiek.

  Zulte Waregem ziet een clubicoon afzwaaien. Na tien seizoenen in het Regenboogstadion heeft Karel D'Haene, geteisterd door blessures, een punt achter zijn profcarrière gezet.

  Karel D'Haene begon zijn carrière bij Antwerp en belandde na een Turkse omzwerving in 2006 bij Zulte Waregem. Hij ontpopte er zich al snel als steunpilaar centraal in de defensie.

  D'Haene was 9 seizoenen lang, meestal onder de vleugels van Francky Dury, een vaste waarde bij Zulte Waregem. Maar dit seizoen stond hij door knieperikelen nog niet op de mat.

  Gisteren kwam hij wel het veld op, na het eerbetoon voor kersvers kampioen Club, mocht hij een ovatie in ontvangst nemen. "Ik ga het kort houden, want er moet hier nog een match gespeeld worden", vertelde hij.

  "Ik wil ook de fans bedanken die me al die jaren gesteund hebben, het was een eer om voor jullie te spelen", besloot hij.  De fans hadden voor D'haene ook een tifo onthuld.

  Mogelijk krijgt D'Haene, die ook einde contract was, een nieuwe functie binnen de club. Daarover was er al een verkennend gesprek.

  D'Haene zwaait de fans uit

  Video player inladen ...