Ga naar de inhoud

meest recent

      KVM: "Wensen Hanni veel succes bij Anderlecht"

       vr 20 mei 2016 12:30
      Hanni speelt volgend jaar bij Anderlecht.
      Sofiane Hanni maakt deze zomer de overstap van KV Mechelen naar Anderlecht. KV Mechelen heeft net aangekondigd dat het een akkoord vond met Anderlecht over de Frans-Algerijnse middenvelder. "Hij is de meest lucratieve transfer uit de KVM-geschiedenis."

      Hanni was al een hele tijd in beeld bij Anderlecht en maakte er ook geen geheim van dat hij naar de hoofdstad wilde verhuizen.

      KV Mechelen geeft nu mee dat er na een persoonlijk akkoord ook een overeenkomst op clubniveau is. "We zijn eruit met Anderlecht."

      "Hanni is de meest lucratieve transfer uit onze geschiedenis", zegt KVM-voorzitter Johan Timmermans. "Transferbedragen noemen we niet, maar we hebben het maximale uit de onderhandelingen gehaald."

      Hanni blonk dit jaar uit bij KV Mechelen. Hij strooide met assists en scoorde 17 doelpunten. Hij ontving ook de Ebbenhouten Schoen en werd verkozen tot Belgische Leeuw.

      KV Mechelen heeft ook al een vervanger voor Hanni aangetrokken, het neem Yohan Croizet over van OH Leuven. Croizet tekende voor vier jaar. "Hij zou Hanni moeten kunnen vervangen."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.