• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gezien in Duivelse Vrouwen: Vermaelen houdt van privacy (en van bloed)

  Vermaelen is een echte familieman.

  In het Vier-programma Duivelse Vrouwen was Katrin Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, deze week op bezoek bij Thomas Vermaelen en zijn verloofde Polly Parsons. Zij zette haar mediacarrière op een zijspoor zette om Vermaelen te volgen. En het leven is goed in Barcelona, de paparazzi zitten het koppel ook helemaal niet op de hielen.

  Vermaelen en zijn privacy

  Polly Parsons heeft meteen al een kleine onthulling. Ze is verloofd met Thomas Vermaelen, maar eigenlijk weet niemand dat ze die stap gezet hebben. Dat komt omdat Vermaelen op zijn privacy gesteld is én een verdediger is, want "die krijgen minder paparazzi-aandacht".

  "Thomas houdt van bloed en filmde de keizerssnede"

  Polly Parsons had een bloeiende mediacarrière in Engeland toen ze voor de charmes van Thomas Vermaelen viel. Ze koos ervoor om fulltime mama te worden en samen zijn ze heel gelukkige ouders. Vermaelen hield ook het hoofd heel koel bij de bevallingen.

  "Zinloos om je kinderen te pushen"

  Thomas Vermaelen trok op zijn 17e naar Ajax en zo begon zijn internationale carrière. Welke toekomst ziet hij voor zijn zonen Raff en Ace?

  Mertens: "Ik kan mijn emoties niet goed bedwingen”

  Hoe beleeft een geschorste topvoetballer een match van zijn ploeg vanuit de tribune? Bij Dries Mertens gaat het er soms hevig aan toe. "En stop die camera weg, want die brengt ongeluk."