Ga naar de inhoud

meest recent

      Bloed, zweet en drama in de Cristal Arena

       vr 20 mei 2016 11:00
      Kebano moest vervangen worden door een hoofdwonde.
      De competitie nadert zijn einde, maar het arsenaal aan opvallende momenten is nog niet uitgeput. Het meeste spektakel was gisteren te zien in Genk, maar ook in Oostende en Waregem viel materiaal te rapen om een artikel met opvallende momenten te stofferen.

      Spektakelstuk in Genk

      De match tussen Genk en Anderlecht bevatte alle elementen om nooit saai te worden. Vuurwerk was er voor de match, toen de supporters met een grote tifo het nieuwe clublogo van Genk voorstelde.

      Een Italiaans snuifje drama werd toegevoegd door Okaka, die de vermoorde onschuld speelde na zijn rode kaart voor een duw of slag aan Kabasele. De beelden maken niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurde.

      Bloed was er helaas ook. Kara bewees opnieuw wat een keikop hij heeft. Een onschuldig duel met Kebano eindigde op een "bloedbad" voor die laatste. Kebano moest naar de kant met een lelijke hoofdwonde.

      Goals kunnen natuurlijk niet ontbreken in een goede voetbalmatch. Er vielen er zeven! En ze waren stuk voor stuk van prima makelij.

      Oostende stelt "toekomstige duivel" Bossaerts voor

      De nieuwe aanwinst van KV Oostende waar Marc Coucke deze week zo mysterieus over deed, is Mathias Bossaerts. Hij werd gisteren voorgesteld voor de match tegen Gent.

      Faire Boussoufa geeft zelf aan dat het geen strafschop is

      Ondertussen in Zulte Waregem - Club Brugge

      Club-fans: "Hasi, Hasi, alles is voorbij"

      Vossen pakt onbewust uit met prachtige hak