• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Coucke: "Ik zal Lukaku moeten laten gaan"

  Waar ligt de toekomst van Jordan Lukaku?

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Met zijn EK-ticket op zak lijkt Jordan Lukaku op een vertrek bij KV Oostende te azen. Marc Coucke, de voorzitter van KVO, gunt Lukaku een transfer en heeft ook al een "nieuwe potentiële Rode Duivel" in de wachtkamer zitten.

  "Ik moet mijn ploeg zoveel mogelijk bijeen proberen te houden", gaf Marc Coucke aan in Van Gils en Gasten. "Maar als Jordan een stapje hoger wil geraken, dan zal ik hem moeten laten gaan. Al zullen we hem volwaardig vervangen."

  Coucke kondigde op Twitter ook aan dat KVO een "toptransfer" zal realiseren. De naam van Silvio Proto wordt nadrukkelijk genoemd. "Maar ik heb het niet over hem", zegt Coucke.

  "Het is een jonge speler waarvan we ongelofelijk trots zijn dat hij voor KVO gekozen heeft. Laat het me zo zeggen: we verliezen meer dan waarschijnlijk een Rode Duivel, maar we hopen een Duivel voor over drie jaar bij ons te halen."