• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Anderlecht is Badji 10 à 12 weken kwijt met knieblessure

  Stéphane Badji heeft zijn mediale band geblesseeerd in de match tegen Club.

  Anderlecht moet de tegenslagen blijven incasseren: nu is het ook middenvelder Stéphane Badji 10 tot 12 weken kwijt. De 25-jarige Senegalees blesseerde zich zondag tegen Club Brugge aan zijn mediale band. Dat maakte Anderlecht-coach Besnik Hasi bekend op de persconferentie voor de match van morgen in Genk.

  Badji, die sinds de blessure van Andy Najar op de rechtsachter staat, werd in Brugge bij de rust vervangen. Hij mist de laatste twee wedstrijden dit seizoen, maar raakt mogelijk ook niet fit voor de start van het nieuwe seizoen in het laatste weekend van juli.

  Badji's blessure vergroot de defensieve zorgen voor Hasi nog wat meer. Deschacht liet zich na Club opereren, Heylen maakte vandaag alleen de opwarming mee, Dendoncker klaagde na de training van stijfheid en Büttner is geschorst. De terugkeer van Kara uit schorsing is een klein pluspuntje.