• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vargas mag de Griekse beker in de lucht steken

  Vargas stond 58 minuten op het veld.

  AEK Athene heeft voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis de Griekse beker gewonnen. Met Ronald Vargas, ex-speler van Anderlecht en Club Brugge, in de basis klopte het landskampioen Olympiakos met 2-1.

  Het duel tussen beide clubs uit Athene stond eigenlijk gepland op 7 mei, maar de Griekse regering stelde de finale om veiligheidsredenen uit. Ook vanavond werd er achter gesloten deuren gevoetbald.

  In de basis bij AEK stond een oude bekende op het veld. Ronald Vargas speelde 58 minuten mee en zag hoe zijn ploegmaats Petros Mantalos en Rafik Djebbour de twee doelpunten op het bord zette. Alejandro Dominguez maakte vijf minuten voor tijd nog de aansluitingstreffer voor de landskampioen, maar Olympiakos grijpt dus naast de dubbel.

   

  Er waren geen toeschouwers toegelaten: