• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Genk legt goudhaantje Bailey vast tot 2020

  Bailey brak het voorbije seizoen door bij Genk: 9 assists, 6 goals in 38 duels.

  Het voorbije seizoen leerde heel België Leon Bailey kennen: de 18-jarige Jamaicaan van Genk was met zes goals en negen assists bepalend. De spits werd beloond met een nieuw contract dat loopt tot 2019-2020.

  Bailey tekende vorige zomer een contract van drie jaar mét optie op een extra seizoen, maar krijgt daar nu dus nog een jaartje bij.

  Bailey spendeerde al twee jaar in de jeugd bij Genk, maar was daarna even bij Ajax en Trencin (in Slovakije) aan het werk. 2015-2016 was zijn jaar van de doorbraak. "Met zijn snelheid en infiltraties maakte de jonge Jamaicaan indruk in binnen- en buitenland. We kijken samen met Leon ambitieus uit naar volgend seizoen", luidt het trots bij de Limburgse voetbalclub.