• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Stel je voor dat deze corner van Leye een doelpunt geweest was

  Mbaye Leye had iets moois in gedachten.

  Mbaye Leye die een ver uitgelopen Matz Sels bijna te grazen neemt met een hoekschop, de enorme vreugde bij Club Brugge en Peter Maes die roept en tiert: de opvallendjes van de afgelopen speeldag in de JPL.

  Sels stond bijna voor joker

  Mbaye Leye dacht zondagavond tegen AA Gent snel eventjes het Doelpunt van het Jaar te maken. De aanvaller scoorde de 3-2 en 4-2 voor Zulte Waregem, maar had bijna drie goals gemaakt. Toen Leye een corner trapte en Matz Sels ver uit zijn doel zag staan, probeerde hij de bal in één tijd in doel te trappen. Alleen de paal stond een opmerkelijke treffer in de weg.

  Video player inladen ...

  Waar is dat feestje?

  Na elf lange jaren was het gisteren eindelijk van dattum voor Club Brugge: de landstitel is binnen. Het feest was al vroeg voor de match begonnen, ging tijdens de match tegen Anderlecht voort en eindigde pas in de vroege uurtjes vannacht. En vandaag wordt er opnieuw een feestje gebouwd in de Brugse binnenstad. Hieronder vindt u vier filmpjes die een beeld geven van de vreugdetaferelen.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...

  Proficiat, Jordan!

  Jordan Lukaku maakt deel uit van de 24-koppige selectie die Marc Wilmots vorige week vrij gaf voor het EK in Frankrijk. De supporters van KV Oostende zijn trots op hun linksachter en maakten dat duidelijk door voor de match tegen RC Genk een spandoek te ontrollen.

  Video player inladen ...

  Even afreageren

  Peter Maes is een winnaar. Als hij niet wint, dan is het kot soms wel eens te klein. Zo ook zaterdagavond na de 2-1-nederlaag in Roeselare tegen KV Oostende. De trainer van de Limburgers kan zijn onvrede niet onder stoelen of banken steken.

  Video player inladen ...

  "Club heeft het goed gedaan, hopelijk kunnen we samen naar CL gaan"

  De 4-0 en het uitzinnige feest in Brugge zijn zwaar aangekomen bij Anderlecht. Toch heeft eremanager Michel Verschueren er op Twitter weinig moeite mee om de blauw-zwarten te feliciteren met hun prestatie. Hieronder enkele conversaties tussen Verschueren en supporters uit beide kampen.