• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Standard neemt afscheid van Axel Lawarée

  Lawarée verlaat de club met onmiddellijke ingang.

  Standard heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met Axel Lawarée. De voormalig sportief directeur verlaat de club met onmiddellijke ingang. Met Olivier Renard werd al een vervanger in huis gehaald.

  Lawarée werd bij de machtsovername van Bruno Venanzi sportief directeur bij Standard. Hij zou die functie maar een vijftal maanden uitoefenen en met Olivier Renard werd al een vervanger in huis gehaald.

  Nu verlaat de ex-spits de club volledig. "We willen Axel Lawarée bedanken voor zijn toewijding en zijn overgave waarvan hij blijk gaf tijdens zijn parcours bij Standard. We wensen hem het beste toe in zijn verdere professionele carrière", klinkt het in een korte mededeling.