• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Deschacht na operatie: "Hopelijk blijven jullie in mij geloven"

  Deschacht komt dit seizoen niet meer in actie.

  Olivier Deschacht zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Anderlecht. De verdediger is geopereerd aan zijn lies. "Bedankt voor de blijvende steun voor de ploeg en voor mij in deze moeilijke periode", zegt Deschacht op Twitter.

  Olivier Deschacht (35) zit al enkele weken op de Anderlecht-bank. De verdediger sukkelt al een tijdje met een liesblessure en was zijn basisplaats kwijtgespeeld aan Bram Nuytinck.

  Nu de titelstrijd beslist is, heeft Olivier Deschacht zich laten opereren. "Het zijn twee moeilijke maanden geweest voor mij door een heel vervelende liesblessure", legt de linksvoetige verdediger uit op Twitter.

  "Het kon enkel met een operatie opgelost worden en dat heb ik vandaag met succes gedaan. Hopelijk blijven jullie in de ploeg en vooral in mij geloven."

  "We blijven de grootste en succesvolste ploeg ooit in België en daar zal dit seizoen niets aan veranderen", zegt Deschacht daags na de vernedering op het veld van Club Brugge.

  "Bedankt voor de blijvende steun voor de ploeg en voor mij in deze moeilijke periode. En ook bedankt aan mijn liefde om in goede en slechte tijden altijd naast mij te staan."

  De boodschap van Deschacht op Twitter