• home
 • video
 • pas verschenen

  Refaelov wacht met operatie: "Hopelijk fit tegen Anderlecht"

  Lior Refaelov had niet zijn voetbalplunje aan in Gent.

  Lior Refaelov is op de sukkel met een liesblessure en moet wellicht onder het mes. "Ik sukkel al enkele maanden met pubalgie, maar we proberen de blessure onder controle te houden", zegt de spelmaker van Club Brugge.

  Lior Refaelov ontbrak tegen AA Gent, de draaischijf van Club Brugge heeft te veel last van een liesblessure. "Ik sukkel al zo'n 2,5 maand met pubalgie", vertelde Refaelov na de overwinning in Gent. 

  "We pikken er de belangrijkste matchen uit om te spelen. Vandaag was het natuurlijk ook heel belangrijk, maar na de wedstrijd tegen Genk had ik te veel pijn." Hij kon na de match wel vieren met zijn ploegmaats (foto).

  "Ik moet wellicht geopereerd worden", zegt Refaelov. "We proberen de blessure onder controle te houden en hopelijk raak ik fit voor de wedstrijd van volgende week. Dan kunnen we thuis kampioen worden tegen Anderlecht."

  Refaelov is tot nu toe heel belangrijk geweest voor Club Brugge in de play-offs. Voor de overwinning in Gent had Club nog niet kunnen winnen zonder Refaelov. De Israëliër was er niet bij in Anderlecht en Genk, de enige nederlagen van Club.