• home
 • video
 • pas verschenen

  Goalgetter Harbaoui: "Voor drie jaar bij Udinese getekend"

  Hamdi Harbaoui neemt afscheid met vier doelpunten tegen KV Mechelen.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Hamdi Harbaoui neemt afscheid met vier doelpunten tegen KV Mechelen.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Hamdi Harbaoui (31) heeft met een vierklapper afscheid genomen van Lokeren. De Tunesische spits ruilt de Jupiler Pro League voor de Serie A. Harbaoui gaat in Italië voor Udinese spelen. "Ik zal altijd goeie herinneringen bewaren aan Lokeren", vertelt hij.

  "Nieuw avontuur"

  "Ik heb voor drie jaar in Italië getekend, bij Udinese", vertelde Hamdi Harbaoui gisteravond na de klinkende zege tegen KV Mechelen (5-1) voor de camera van Sporting Lokeren.

  "Het wordt een nieuw avontuur voor mij. Hopelijk wordt het een mooie belevenis en een groot succes."

  "De Serie A is en blijft een mooie competitie. Ik heb altijd van Italië en Engeland gedroomd."

  Harbaoui heeft in totaal 3,5 jaar voor Lokeren gespeeld én gescoord. In het seizoen 2013-2014 kroonde hij zich tot topschutter in de Belgische competitie. Gisteravond nam de 31-jarige goalgetter afscheid met vier doelpunten tegen KV Mechelen (5-1).

  "Ik zal altijd erg goeie herinneringen bewaren aan mijn verblijf in Lokeren. Ik blijf de club volgen. Ik wens Lokeren nog vele mooie jaren toe."

  De laatste goals van Harbaoui voor Lokeren

  Hamdi Harbaoui liet gisteravond Daknam nog een keer kraaien van plezier. Tegen KV Mechelen (5-1) nam hij vier doelpunten voor zijn rekening. Vooral zijn tweede mocht er wezen. Met een stifter zette hij de 3-0 op het bord.

  Video player inladen ...

  12 goals in 16 matchen

  Hamdi Harbaoui speelde sinds vorige winter weer voor Lokeren. De club legde hem een half jaar onder contract. Met succes. In 16 wedstrijden scoorde Harbaoui maar liefst 12 keer.