• home
 • video
 • pas verschenen

  Gezien in Duivelse Vrouwen: de miss en de voetballer en zo reist Dries Mertens

  In het Vier-programma Duivelse Vrouwen gaat Katrin Kerkhofs, mevrouw Dries Mertens, op bezoek bij enkele Rode Duivels en hun partners. Gisteren trok Katrin met Noémie Happart naar Madrid voor Yannick Carrasco. Niet het typische voetbalkoppel: Zij wist niet dat hij een voetballer was, hij wist niet dat zij een miss was.

  Ex-Miss Noémie Happart: "Ik wilde geen voetballer"

  Noémie Happart leerde Yannick Carrasco een goed jaar geleden kennen. Zij wist niet dat hij een voetballer was, hij wist niet dat zij een miss was.

  "Ik ga mee naar het EK in de koffer van Yannick"

  Noémie en Yannick zien elkaar niet vaak en dus proberen ze van elk moment samen in Madrid te genieten. "Ik had nooit gedacht dat ik uit België zou vertrekken voor een man."

  Zo is het pendelen tussen België en Napels

  Katrin reist vaak heen en weer tussen Leuven en Napels, en dat is altijd een beetje een avontuur aan de zijde van Dries Mertens natuurlijk.

  Zo scoort Dries Mertens bij zijn schoonmoeder

  Katrin en Dries zijn al enkele jaren samen en het was nooit echt het plan om voetbalvrouw en topvoetballer te worden. Zo verklapt de moeder van Katrin dat Dries eigenlijk turnleraar zou worden en dat Katrin vroeger niet echt een keukenprinses was. En Dries scoort punten: "Ik hoop dat ik dezelfde opvoeding kan geven aan mijn kinderen."

  "Mental coach? Wil jij daar nu echt zo'n term op plakken?"

  Wat als de training of match niet volgens plan verliep? Hoe ga je om met een slecht gezinde voetballer? Tips van Katrin voor "Eerste hulp bij slecht gezinde voetballers".