• home
 • video
 • pas verschenen

  Dossevi ergert zich aan tweet van Standard: "Interview slecht samengevat"

  Dossevi kan een vertrek bij Standard niet uitsluiten.

  Standard twitterde vandaag dat Matthieu Dossevi zeker zou blijven in Sclessin. Tot onvrede van Dossevi zelf: "Als jullie maar 1 procent van mijn quote weergeven...", reageerde de middenvelder op Twitter.

  Matthieu Dossevi ontpopte zich dit seizoen tot een sterkhouder bij Standard, dat zijn speler niet graag zou zien vertrekken. De club liet dat vandaag nog eens extra blijken door een interview van Dossevi wel heel kort door de bocht samen te vatten op Twitter.

  "Ik wil blijven bij Standard. Ik voel me hier goed, dus ik zet mezelf niet onder druk", twitterde Standard over de toekomst van Dossevi bij de club.

  Dossevi reageerde met scherp: "Dat klopt als je maar één procent van mijn quote weergeeft. Ik hou er niet van als er gesnoeid wordt in mijn zinnen."

  In het eigenlijke interview heeft Dossevi wel degelijk gezegd dat hij een vertrek bij Standard niet kan uitsluiten. "Als er zich een mooie kans aanbiedt, zal ik die zeker bekijken", zegt Dossevi.

  "Als ik vertrek, zal dat in alle kalmte verlopen. Ik hou niet van conflicten en wil niet in de clinch gaan met Standard."

  Dossevi reageert op de tweet van Standard

  De oorspronkelijke quotes van Dossevi