• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavaliers knallen driepunterrecord aan flarden

  Mo Williams gooit de 25e driepunter binnen.

  In de play-offs van de NBA hebben de Cleveland Cavaliers vannacht een record aan diggelen geknald. De Cavs gooiden liefst 25 driepunters door de ring. Het mag dan ook niet verbazen dat LeBron James en co wonnen van Atlanta: 123-98.

  Cleveland speelde afgelopen nacht zijn tweede wedstrijd tegen Atlanta in de halve finales in de Eastern Conference. De Cavs zetten al vroeg de toon van achter de driepuntlijn, met zeven driepunters op rij in het eerste quarter.

  JR Smith was de beste driepuntschutter met zes stuks. Ook LeBron James (27 punten) deed zijn duit in het zakje met vier driepunters. Liefst tien spelers van de Cavs scoorden minstens één driepunter. Met 25 driepunters verbeteren LeBron en co het record (23) van Orlando en Houston.

  Het regent driepunters in Cleveland: