• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren versterkt zich met spits Nicolas Orye

  Orye heeft voor drie jaar getekend bij Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren heeft een nieuwe aanwinst voorgesteld met het oog op volgend seizoen, de vijfde in een maand tijd. De 17-jarige Nicolas Orye komt over van Patro Eisden en heeft voor drie jaar getekend bij de eersteklasser, meldt de club op zijn website.

  Nicolas Orye begon als jeugdvoetballer bij Torpedo Hasselt, waarna hij al snel naar STVV trok en vervolgens naar vierdeklasser RC Hades. Vorig seizoen speelde de 17-jarige aanvaller bij Patro Eisden Maasmechelen, waar hij drie keer scoorde in elf wedstrijden.

  Nu zet Orye dus de stap naar het hoogste niveau met een contract voor drie seizoenen bij Waasland-Beveren. "Ik ben blij met mijn overstap naar Waasland-Beveren", zegt hij zelf op de website van de club.

  "Ik kom terecht in een familiale club die me een goed gevoel geeft. Voor mij is het belangrijk dat ik me hier veilig kan blijven ontwikkelen. Ook heb ik trainer Stijn Vreven al ontmoet."