• home
 • video
 • pas verschenen

  Origi: "Ik hoop dit seizoen nog te kunnen spelen"

  Origi viel uit tegen Everton.

  Divock Origi werkt hard aan zijn terugkeer. De Liverpool-aanvaller liep twee weken geleden een enkelblessure op, maar stelt het naar eigen zeggen goed. "Ik wil zo snel mogelijk terugkeren", zegt de Rode Duivel.

  "Ik zet elke dag stappen", zegt Divock Origi (21) op de site van Liverpool. De aanvaller viel twee weken geleden uit tegen Everton na een smerige tackle op zijn enkel.

  "Ik kom altijd vroeg naar de club en ga pas laat naar huis. Ik werk hard, maar dat is nodig, want ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan."

  "Of ik dit seizoen nog kan spelen? Ik geloof er alvast in. Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen. Ik denk dat dat mogelijk is."

  Origi was voor zijn blessure op dreef en kreeg veel steun van de Liverpool-supporters. "Als je zoveel aanmoedigingen krijgt, dan wil je iets terugdoen. Dat geeft me energie tijdens mijn revalidatie."

  "Ik hoop gewoon dat deze blessure snel achter de rug zal zijn. Ik wil altijd op het veld staan, zeker bij de belangrijke wedstrijden die nog volgen. Ik gebruik deze periode om sterker te worden en om mentaal weer scherp te staan."