• home
 • video
 • pas verschenen

  Leicester-verdediger Fuchs: "Ik kon Hazard kussen na zijn goal"

  Fuchs en Wasilewski wachten het verdict in spanning af.

  Leicester City werd maandagavond zonder te spelen kampioen. De spelersgroep keek bij Jamie Vardy thuis naar de match. "Ik kon niet stilzitten tijdens de wedstrijd", zegt verdediger Christian Fuchs, die een filmpje maakte van de vreugde na het laatste fluitsignaal.

  "Het moment van het laatste fluitsignaal was echt gek", vertelt Christian Fuchs in de Engelse pers. Zijn beelden van de ontlading bij de Leicester-spelers, die het huis van Jamie Vardy net niet afgebroken hebben, gingen de wereld rond.

  "Ik kon niet stilzitten tijdens de match", legt Fuchs uit. "Ik wist niet wat ik moest doen. Het was een spannende wedstrijd en zelfs bij die 0-2-oversprong van Tottenham wist ik dat er iets mogelijk was."

  Eden Hazard hielp Leicester uiteindelijk aan de titel met zijn gelijkmaker tegen Tottenham. "Hij speelde geweldig. Ik kon hem wel kussen na dat doelpunt", gaf Fuchs nog mee.

  VIDEO: bekijk hier nog eens de vreugde bij de Leicester-spelers