• home
 • video
 • pas verschenen

  Kenny Belaey inspireert Golden State Warriors

  Trialbiker Kenny Belaey heeft zijn kunstjes vertoond op het veld van NBA-kampioen Golden State. De Warriors knokten zich na de demonstratie van onze landgenoot vanuit een verloren positie naar de overwinning.

  Belaey zorgt voor magie bij de Warriors

  Golden State, nog steeds zonder de geblesseerde Stephen Curry, had het voor de rust bijzonder moeilijk tegen Portland. Het verschil bedroeg op een bepaald moment 17 punten. De Warriors hadden wat magie nodig en daarvoor gaf Kenny Belaey alvast de aanzet tijdens de rust. Belaey, bijgenaamd "The Magician", mocht zijn acrobatische kunstjes vertonen op het parket van de Oracle Arena.

  Warriors-machine slaat aan na de pauze

  De magie van Belaey sloeg na de rust nog niet meteen over op de thuisploeg. Portland was nog baas in het derde quarter, maar in het slotkwart gingen alle remmen los bij de Warriors. Dankzij een 34-12 kon de kampioen alsnog de overwinning thuishouden. Golden State leidt nu met 2-0 in de halve finales van de Western Conference.

  Geweldige buzzerbeater, maar toch nederlaag voor Raptors

  In de halve finales in de Eastern Conference stonden Toronto en Miami vannacht een eerste keer tegenover elkaar. Op luttele seconden voor het einde van de reguliere speeltijd stond Toronto drie punten in het krijt, maar Kyle Lowry dwong nog verlengingen af met een geweldige buzzerbeater vanaf zijn eigen helft. Helaas voor de thuisploeg trok Miami in de extra periode alsnog het laken naar zich toe.